Agenda en tarieven

 

Check op de site van de zorgwijzer of je de 8 weekse basistraining Mindfulness (gedeeltelijk) vergoed kan krijgen door de zorgverzekeraar. De trainer van Wings and Footprints is gecertificeerd cat. 1 trainer en lid van VVM.

In verband met de Coronacrisis biedt Wings & Footprints de training voorlopig aleen individueel online aan voor hetzelfde tarief als een groepstraining.   

Basis 8 weekse mindfulness training
Individuele training online 

Data: 8 maandagochtenden of na overleg op een andere ochtend/avond. Start na aanmelding
Tijd: 10.00 – 11.30 uur of in overleg op een ander tijdstip
Kosten: 350 euro. Bij geen vergoeding door zorgverzekeraar of werkgever 100 euro korting (incl werkboek en ingesproken meditaties)
Lokatie: online via Zoom. Om de inloggegevens toegestuurd te krijgen, is aanmelding via het aanmeldformulier noodzakelijk. Er volgt dan eerst een telefonische uitnodiging  om een intakegesprek via Zoom in te plannen, zodat we gelijk zonodig technische uitleg van dit medium kunnen geven en enkele afspraken over instellingen en veilig gebruik van Zoom kunnen maken.

Overige data 8 weekse mindfulness training:
Ben je geinteresseerd in een 8 weekse basistraining op andere dagen/avonden of tijden, vul je voorkeurdata en tijden  dan in op het aanmeldformulier. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we dan op jouw dag/tijd een training starten.

Open Zen / mindfulness / vipassana meditatie avonden 
Deze avonden worden online gegeven.
Data en tijd: iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur. Je kunt aansluiten wanneer je wilt (iedere week, of  om de week of 1x per maand, wat jou het beste past).
Kosten:  Op basis van ‘dana‘. 

Bankrekn.nr.: NL95 INGB 0005 1455 18 t.n.v. J.G. van der Zwaan, ovv donatie. Na aftrek van de kosten zullen de donaties aan een goed doel geschonken worden.

Eerst een workshop Mindfulness volgen? Deze zullen weer georganiseerd worden zodra we weer fysiek bij elkaar kunnen komen. 

Op moment dat je aanmelding voor de 8 weekse training definitief is, gelden de volgende betalingsvoorwaarden:

  • Indien de training 2 weken voor aanvang wordt geannuleerd, wordt 25% in rekening gebracht.
  • Indien de training 1 week voor aanvang wordt geannuleerd, wordt 50% in rekening gebracht

Check hier of je de basistraining (gedeeltelijk) vergoed kan krijgen door de zorgverzekeraar.

Een complete folder van Wings & Footprints kan je hier downloaden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je automatisch op de hoogte wilt worden gesteld van onze activiteiten en data.