Een homepage-sectie

Welkom op de site van Wings & Footprints.
Op deze site vind je informatie over de mindfulnesstrainingen
en meditatiecursussen die Wings & Footprints aanbiedt in samenwerking met Therapeutisch trainingscentrum Oosteinder (TCO Aalsmeer).

Op de site van TCO Aalsmeer kan je ook de overige trainingen en therapieën bekijken die TCO aanbiedt.
Wij hebben ook Mindfulness workshops en trainingen voor bedrijven ontwikkeld.

Wat is Mindfulness?
Al heel wat mensen hebben hun weg gevonden naar de mindfulnesstrainingen, die plaatsvinden in TCO Aalsmeer. Zij hebben handvatten meegekregen om stap voor stap beter om te kunnen gaan met o.a. stresssituaties. Vaker in het NU leven kan hierbij helpen en dat is wat Mindfulness kan leren.
In de training wordt gewerkt met meditatie, ontspannende yoga en gedragsoefeningen uit de boeddhistische en westerse psychologie. Wings & Footprints biedt in samenwerking met TCO de traditionele 8 weken durende training aan zoals Jon Kabat Zinn deze meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde.

Voor wie is Mindfulness?
Mindufulness kan mensen die veel piekeren of met negatieve aanhoudende stress en stemmingswisselingen te kampen hebben, op weg helpen beter hiermee om te leren gaan. Oude patronen kunnen hardnekkig zijn en met name van onze belemmerende oude patronen hebben we vaak veel last. Het kost veel tijd, training en liefdevolle aandacht om anders met deze patronen om te leren gaan. De deelnemer krijgt een USB stick met ingesproken meditaties en een werkboek mee om thuis te kunnen oefenen. Ook heeft de training wat te bieden aan mensen die willen leren bewuster in het leven te staan en het inzicht in hun lichamelijk en geestelijk functioneren willen vergroten. Met Mindfulness wordt een stapje gezet om als een vrijer en meer ontspannen mens het leven ten volle te leven.