Samen mediteren online

Zen -Mindfulness – Metta (compassie) – online 

Samen mediteren

Doorlopend instromen is mogelijk (1 of meerdere keren per maand) 

elke dinsdagavond van 19.00 – 20.30 uur

De ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan via verschillende meditatiestromingen wil ik graag met jullie delen in de vorm van deze online meditaties. De wekelijkse Zenmeditaties, welke al jaren op onze Zenzolder plaatsvonden, worden al enige maanden online aangeboden. Echter nu zijn het meer geleide meditaties, aangevuld met stilte (Zazen). Ik laat mij hierbij inspireren vanuit het Boeddhisme door o.a. Vipassana en mindfulness.  Toewijding, Opmerkzaamheid en Inzicht zijn de 3 peilers waarop de Boeddhistische meditatie beoefening is gebaseerd. Regelmatig zal er een inspirerend filmpje of lezing van een spirituele leraar te zien en horen zijn. Indien gewenst is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen. Echter de meditatie beoefening blijft het meest belangrijk deze avonden.

Enige meditatie ervaring is wenselijk, echter niet noodzakelijk.

Deze meditatieavond zal ook zeker geschikt zijn voor mensen die de 8 weekse training mindfulness al hebben gevolgd en die het zaadje van mindfulness en ontwikkeling van bewust-zijn (opnieuw) voedsel willen geven.

Je kunt naar eigen behoefte aansluiten, bijvoorbeeld 1, 2, 3 of 4 x per maand.

Richtprijs indien mogelijk 5 euro per avond om de kosten te dekken zodat ik mijn praktijkje niet hoef op te doeken en ik dit mooie werk kan blijven doorgeven. Echter de kosten hoeven geen belemmering te zijn, iedereen is welkom! Als je meer wilt bijdragen mag dat ook. Na de kostendekking zal het restant aan een goed doel gegeven worden. Deze methode is ontleend aan het Boeddhistische begrip  ‘Dana

Tijd De virtuele ruimte zal wekenlijks op dinsdagavond om 18.50 uur open zijn. We starten om 19.00 uur.

Meld je hier aan of stuur een e-mail dan krijg je de Zoom link en nadere instructies toegestuurd.

Bekijk ook de mogelijkheid om een stilteochtend bij te wonen, om het zaadje water te blijven geven. 
Helaas kunnen de stilteochtenden voorlopig niet plaats kunnen vinden.

Een complete folder van Wings & Footprints kan je hier downloaden

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van Wings and Footprints, welke regelmatig verschijnt met mooie inspirerende artikelen en waarmee je automatisch op de hoogte bijlft van ons programma.