Mindfulness vervolg

Mindful zijn is niet moeilijk. Jezelf eraan herinneren is lastiger

Als je herkent dat je je na een basistraining heilig had voorgenomen de oefeningen te blijven doen en in het dagelijks leven toe te passen en toch…..merk je dat het na verloop van tijd niet zo makkelijk is; of je herkent dat er telkens wel iets anders is waar je aandacht naartoe gaat en je voor je het weet weer in je oude patronen vervalt van hollen en vliegen en je automatische piloot weer de hele dag aanstaat. Dan is een van de vervolgmogelijkheden bij Wings & Footprints misschien iets voor jou.

Mindfulness en compassie training: een vervolgtraining van zes weken waarbij we ons vooral richten op (zelf)compassie als sleutel tot vrijheid. Bekijk de informatie over deze training op de pagina compassietraining.

Mindfulness meditatie: 1x per maand samen mindfulness beoefenen, met de nadruk op het oefenen en kort (naar behoeven) de thema’s vanuit de basistraining herhalen. Meer informatie hierover op de pagina Mindfulness meditatie.

Mindfulness stilteochtend/dag: Wings & Footprints organiseert regelmatig stilte dagen/ochtenden. Regelmatig een ochtend of dag in stilte doorbrengen, kan helpen wat meer in balans te komen. Meer informatie op de pagina Stiltedagen of ochtenden

Zen meditatie: Wil je op onze Zenzolder  wekelijks  samen zenmeditatie (Zazen) beoefenen, een meditatievorm gericht op Stilte,  dan ben je van harte welkom. Meer info over Zen vind je op de pagina Zen meditatie. 

Zie voor exacte data, locatie en tarieven de agenda.

Een complete folder van Wings & Footprints kan je hier downloaden