Stiltedagen

ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang

Stilteochtenden van 10.00 uur –  tot 13.00 of tot 15.00 uur 

Deze stilteochtenden kunnen helaas tot nader bericht niet doorgaan in verband met de Coronacrisis. Zie onze Agenda voor andere mogelijkheden. In plaats van deze stiltedag, zal er een terugkomsessie na de 8 weekse training worden geboden.

Na de basistraining van 8 weken, is er een zaadje gezaaid dat blijvend voeding nodig heeft om te kunnen groeien.
Wings & Footprints organiseert regelmatig stilte dagen/ochtenden. Regelmatig een ochtend of dag in stilte doorbrengen, kan helpen wat meer in balans te komen. Even een pas op de plaats in dit steeds jachtiger wordend bestaan. Je maakt dieper contact met jezelf en de geest kan tot rust komen. We zullen deze ochtend aandacht- meditatie- en yoga oefeningen doen in stilte en enkele videofilmpjes bekijken. We blijven zoveel mogelijk met aandacht bij onszelf.

Voor wie?

Iedereen die waar of wanneer dan ook een basistraining mindfulness heeft gevolgd. Ook mensen die de basistraining niet gevolgd hebben en wel al wat ervaring hebben met meditatie, zijn hier van harte welkom.

Voor exacte data en tarieven kijk op de pagina agenda en tarieven.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

 

Een complete folder van Wings & Footprints kan je hier downloaden

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van Wings and Footprints, welke regelmatig verschijnt met mooie inspirerende artikelen en waarmee je automatisch op de hoogte bijlft van ons programma.