Workshops

Deze geplande workshops in mei en juni 2020 kunnen helaas vanwege de Coronacrisis niet doorgaan. Een nieuwe datum volgt zodra het weer mogelijk is om bij elkaar te komen. Wellicht wordt er nog wel op een later tijdstip een workshop digitaal aangeboden. Via onze nieuwsbrief kan je daarvan op de hoogte gehouden worden.

Zelf ervaren wat mindfulness is a.d.h. van oefeningen en uitleg over mindfulness en wat het je kan bieden? Dat kan door een workshop te komen bijwonen.

Wings & Footprints organiseert enkele keren per jaar workshops. Ex-deelnemers van de trainingen zijn hier ook van harte uitgenodigd om weer wat opfrissing te krijgen en tevens is dit een mooie gelegenheid om introducé’s mee te nemen met wie zij  graag willen delen wat voor hen de training heeft betekend. Het blijkt namelijk niet altijd zo makkelijk onder woorden te brengen wat mindfulness is en hoe het werkt.

Tijdens een workshop zullen we in ongeveer 2 uur tijd praktische oefeningen doen en er wordt ook aandacht besteed aan de theorie over mindfulness o.a. aan de hand van beeldmateriaal.

De workshops vinden meestal plaats in de mooie studio van Aletta van Oostveen van YogAletta in The Beach in Aalsmeer oost.
Datum: 16 mei 2020 en/of 13 juni 2020.
Adres: Studio YogAletta in The beach, Oosteinderweg 247 a, Aalsmeer oost.
Entree 10 euro (t.b.v. waterproject in Nepal)
Aanmelden voor de workshops via e-mail aan Wings  & Footprints. Of gebruik het aanmeldformulier

Bekijk alle data en tarieven hier.

Een complete folder van Wings & Footprints kan je hier downloaden

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van Wings and Footprints, waarin je op de hoogte blijft van alle activiteiten en je mooie inspirerende artikelen kunt lezen.