Workshops

Deze geplande workshops in mei en juni 2020 konden helaas vanwege de Coronacrisis niet doorgaan. Er kan een workshop op locatie gegeven worden zodra het weer mogelijk is. Vraag deze aan via e-mail.

Zelf ervaren wat mindfulness is a.d.h. van oefeningen en uitleg over mindfulness en wat het je kan bieden? Dat kan door een workshop te komen bijwonen.

Wings & Footprints organiseert enkele keren per jaar workshops. Ex-deelnemers van de trainingen zijn hier ook van harte uitgenodigd om weer wat opfrissing te krijgen en tevens is dit een mooie gelegenheid om introducé’s mee te nemen met wie zij  graag willen delen wat voor hen de training heeft betekend. Het blijkt namelijk niet altijd zo makkelijk onder woorden te brengen wat mindfulness is en hoe het werkt.

Tijdens een workshop zullen we in ongeveer 2 uur tijd praktische oefeningen doen en er wordt ook aandacht besteed aan de theorie over mindfulness o.a. aan de hand van beeldmateriaal.

 

 

Een complete folder van Wings & Footprints kan je hier downloaden

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van Wings and Footprints, waarin je op de hoogte blijft van alle activiteiten en je mooie inspirerende artikelen kunt lezen.